Opis forum
To ja rzucę terminem: piątek, godziny popołudniowe (powiedzmy zbiórka o 16:00), Metro Młociny, idziemy na tę obgadaną polanę (chyba, że ktoś proponuje gdzie indziej), próbujemy zająć miejsce ogniskowe i jeśli się uda, to wysyłamy jakąś delegację do sklepu po kiełbasę itp.
Odpisywać, żeby było wiadomo, że w ogóle przeczytaliście.
Nie poddawajmy się jeszcze.
Spotykamy się:
- 25 czerwca (sobota),
- godzina 16:00,
- tam gdzie ostatnio (jak ktoś jeszcze nie wie - na stacji metra Młociny, na takim placyku z ogródkiem/ławkami/automatami od strony pętli, tuż przy wyjściu)
Taki termin/miejsce wyjsciowo - tj jak nic innego nie będzie powiedziane, przez kogokolwiek brzmiącego w miarę zdecydowanie.
To co będziemy robić ustalimy na miejscu, zależnie od frekwencji.
Mój numer - 889 656 164 - jeśli zamierzacie być a mnie jeszcze na oczy nie widzieliście to się przyda do szukania. Ja będę na pewno (no chyba że umrę).
Nie przejmujcie się pogodą, zawsze możemy pójść gdzieś, gdzie nie będzie ona nam przeskadzała.
Jeśli chodzi o termin, jak komuś nie pasuje, mam jeszcze 2 propozycje - 23 czerwca (czwartek - wolne od pracy/nauki) i/lub 2 lipca (kolejna sobota).
Jeśli coś nie pasuje - pisać, coś poradzimy. Milczenie uznajemy za zgodę.
I przychodźcie, nie bójcie się, nie wykręcajcie się, my naprawdę normalnymi ludźmi jesteśmy.
@edit tomajev mnie wyprzedził - wieć wszystko zgodnie z jego wersją
mnie osobiście piątek nie do końca pasi, możliwe że nie będę mógł być
Ostatnio edytowany przez Wizd (2011-06-19 22:47:03)
Piątek 24.06 - ok, sobota (ta i kolejna) - odpada. Biorąc pod uwagę, że będzie nas garść, może lepiej iść w miasto? Może pub jakiś (np. Irish pub w centrum)? Albo znów pizzeria? Ale piszcie coś, COKOLWIEK, bo faktycznie to forum umiera...