Opis forum
Daleka północ a konkretnie ostatnia stacja metra. W jakikolwiek sposób dojedziesz - metro znajdziesz na pewno. A ponieważ jest niesłychanie rozbudowane, to możesz co najwyżej pomylić jego końce Jedziesz na ten, który zwie się "Stacja Młociny", a stamtąd autobusem 114 do przystanku Dierżoniowska - o ile oczywiście chcemy w tamtym miejscu robić ognisko (to jest taka duża polana w lesie na Wisłą)
Użytkownik
a już myślałam, że tu same grzeczne, nie pijące towarzystwo;D
No dobra Miśki, to może coś ustalmy konkretniej. Jeśli się spotykamy we wtorek, to już wypadałoby się jakoś umawiać, bo w święta nie wszyscy siedzą przed komputerem :]
Swoją drogą WESOŁYCH ŚWIĄT!!! (i wielkiego różowego zająca Wielkanocnego) :]
Ja to widzę tak:
- zbieramy się koło stacji metra "Młociny" (od strony pętli, zaraz przy wyjściu)(jadąc metrem wychodzicie od strony czoła pociągu)
- udajemy się na miejsce ogniska (obczaić jak to wygląda, czy w ogóle jest miejsce itd)
- dzielimy się na 2 grupy - jedna leci do sklepu po zapasy, druga przygotowuje miejsce (drewno, kijki, pilnowanie miejscówki itp)
- imprezujemy
Godzina - 16:00 (zbiórka)
Powyższe jest w sumie niezależne od dnia, równie dobrze może być wtorek (26 kwietnia).
Jeśli macie jakieś sprzeciwy (w szczególności do dnia) to napiszcie.
Mam też proźbę do wszystkich którzy się tu nie zarejestrowali, i tylko obserwują - dajcie jakieś oznaki życia, żeby wiadomo było czy wiecie co się dzieje (np napiszcie do mnie lub kiwi na demotach czy innym gg).
To może niech napiszą jeszcze ci którym NIE pasuje 7 i/lub 8 maja (tj nie pojawią się w takim wypadku)
Zobaczymy kogo jest więcej, bo przecież wszystkim dogodzić nie da rady.
Ostatnio edytowany przez Wizd (2011-04-24 19:04:34)