Opis forum
Użytkownik
jak będzie padać, to zrobimy ognisko pod mostem np. gdańskim:P
Nie chcę narzucać swojego zdania ale uważam, że jeśli zrobilibyśmy to ognisko w tygodniu to prawdopodobieństwo, że znajdziemy odpowiednią lokalizację zwiększyłoby się dwa razy. Co powiecie na wtorek 3go maja (chociaż to koniec majówki więc sama nie wiem czy to db pomysł) albo środa 4go maja? Zdaję sobie sprawę, że w środku tygodnia nie każdy może, ale może jednak xD co myślicie?
Czyli skoro inne terminy odpadły, to jedziemy siódmego. Zbiórka na Młocinach o 16. (nic nie pochrzaniłem?)
Ja tam byłem kiedyś (no, ze trzy lata temu), ale w sumie mogę jakoś w tygodniu wsiąść na rower, podjechać i zobaczyć jak to wygląda. Wtedy było tak: Mały lasek wciśnięty miedzy Wisłę a drogę szybkiego ruchu, w lasku spora polana z kilkudziesięcioma wydzielonymi miejscami na ogniska, a także rozpadającymi się placykami zabaw dla dzieciaków (jakieś huśtawki itp). Jak to teraz wygląda - nie wiem, ale sądzę, że ogniska są dalej, tylko te huśtawki bardziej spróchniały :>
A co do gwałtów w krzakach: Nie mam pojęcia, kto przykleił dziewczynom opinię bezradności. Sam jestem facetem, ale jak na mnie wyjdzie sześciu, to choćbym był Pudzianem to ich nie rozwalę - jedyna opcja to spierniczać.
A nie widzę najmniejszych powodów, żeby dziewczyny były gorsze w bieganiu od facetów