Opis forum
Na tamtej polanie są wiaty. Każde palenisko taką ma. Spokojnie się zmieścimy, o ile nie przyjdzie nas setka
Ja sugeruję się zebrać tak czy fak i zależnie od pogody - wtedy zadecydować czy idziemy do lasu czy do lokalu.
Ok, podsumowując:
o godzinie 16:00 robimy zbiórkę (tzn bądzcie raczej przed, o 16 ruszamy) - przy wyjściu ze stacji metra Młociny, od strony pętli autobusowo/tramwajowej (zaraz przed wyjściem jest taki placyk z automatami i ławkami)
a dalej się zobaczy
chcialabym was jutro zaszczycic swoja obecnoscia, ale niestety nie moge niczego zagwarantowac, gdyz jetem po prostu chora mam nadzieje, ze mi do jutra przejdzie chociaz troche i uda mi sie wyjsc z domu w miare normalnym stanie...WIEC ZYCZE WAM WSZYSTKIM DOBREJ ZABAWY
Spoko. Tak jakby co, to mój nr tel: 516652290.
EDIT:
Jest tu ktoś jeszcze? Wiem, że zaraz spotkanie, ale jakiś czas temu gadałem z Bettyy, a ona nie do końca zna drogą z dworca kolejowego na Młociny. Ma ktoś telefon do niej? Na gg nie odpowiada (zapewne dlatego, że jest w pociągu), a nie ma szans, żebym ją tam znalazł bez tego...
Swój numer podałem, to możecie dzwonić / pisać (preferuję sms)
Ostatnio edytowany przez Tomajev (2011-05-07 12:56:31)
Jako że jakoś nikt się do tego nie poczuwa to zaproponuję termin kolejnego spotkania: ten piątek (13.05)
pogoda ma być ładna (w sobotę i niedzielę ma już lać i grzmić więc odpada)
Poza tym są Juwenalia i niektóre uczelnie mają w związku z tym wolne
Co myślicie?